Rauhaa!

Tiistaina oli Imagine peace tower- tapahtuma Viðey-saarella Reykjavikissa.Yoko Ono kävi pitämässä puhheen ja sytytti valon palamaan. Siellä se pallaa joulukuuhun asti. Asiaan kuuluvasti soitettiin John Lennonin Imagine kappale ja muutamat sitä hyräilivät mukana.(http://imaginepeacetower.com/light-house) Oli Yoko Onokin päässyt jo vanahentumaan. Olen nähnyt hänet jossain aikoja sitten kuvatussa Beatles-dokumentissa aiemmin. Hieno hattu hällä oli ja puhe oli lyhyt, mitäpä sitä turhia jaarittelemaan.

Kuva:Sari-Maria Kämppi

Vettä on satanu tällä viikolla turhan paljon. Se ei ole kuitenkaan estänyt pylsulla eli hotdogilla käymistä. Olen vältellyt hodarikojuja, mutta kun liikkuu seurassa,joka niitä suosii, ei voi itsekään välttyä niiltä. Islanti pitää itseään jostain syystä kuuluisana hyvistä hotdogeistaan…eikä suotta! Höpöhöpö-hommaa kaikki valaat ja lunnit, pylsu se Islannin pystyssä pittää.

Syysväsymystä on ollut liikkeellä. Pimmeys ja vesisade ei kannusta lähtemään kouluun, joten olen joutunut muutaman oppitunnin skippaamaan. Viime perjantaina oli ryhmätyöesitys. Jännitti jonkin verran, mutta siitäkin selevittiin suht kunnialla. Ensi tiistaina on testi Being Icelandic-kurssista. Kurssi keskittyy Islannin historiaan, uskomuksiin,kummituksiin, trolleihin yms…Eli kaikkeen oleelliseen.

Tännään tullee kolome ystävää Suomesta kyllään, suappa nähhä mittee kaikkee puuhaillaan! Kokeeseen lukemiselle saattaa siis käydä köpelösti, mutta mitteepä se haittaa?!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s