Saiskos olla lampaan piätä?

Oivoi, kovin laiskasti oon taas kirjotellu mittään tänne. Tiällä, kun tapahtuu koko ajan jottain. Viime viikolla kokkailtiin vähän valasta ja tällä viikolla lampaan piätä. Huh huijaa, lampaan silimämunan syönti oli ehkä hurjin osio.Ee siinä, ee se pahalle maistunu. Ajatus oli vaan jokseenkin kuvottava.Kämppikset ihmetteli, että mikä tiällä haesoo. Hais vielä muutaman päivän keittämisen jäläkeenkin.Suappa nähä mittee ens viikolla on luvassa.

Siinä se napottaa

Tiistaina testattiin myös suomalaisen vaihtariystäväni kanssa saunaa. No ol se sekkii meininkiä. Yliopiston kuntosalin alakerrassa on oikee sauna, ei mikkään steam bath tai vastaava.Pyyettiin henkilökunnalta, että voisko ne laittaa sen piälle ja nehän laitto.Sitten ooteltiin vähä aikaa, että piästään löölyyn. Mäntiin saanaan ja eihän se vielä ihan lämmin ollu. Viskattiin löölyä kiukaalle.Viskattiin toisen ja ehkä kolomannen kerran, jollon mäni vissiin ainakin koko saunakerros pimmeeks. Istuttiin sitte pimmeessä ja ihmeteltiin. Kohta tuli valot takasin. Viskattiin uuestaan löölyä ja eeku tuas män mökki pimmeeks.Kohta tuli täti yläkerrasta sanomaan, ettei saa heittää löylyä. No ee sitten, myö tuumattiin. Ee lämmenny saana kovin kummoseks, muutama hikikarpalo just ja just tul ohtaan. Lähettiin sitte aika noppeesti poekkeen. Käytiin vielä lähtiessä jututtamassa sitä henkilökuntaan kuuluvaa tätiä, että miks sinne ei saa heittää vettä. On vissii vähä omalaatuinen kiuas. Täti vielä lisäsi, että teiän täytyy pukea jotain päällenne sinne saunaan…Höhöö. Semmonen saunareissu.

Täällä oli lokakuun lopussa Airvawes-festivaalit. Bändejä soitti pitkin iltaa kahviloissa, paljon oli ilmaisia keikkoja, kävin muutaman kattomassa. Sitten kävin Sigur Rosin keikalla, oli aika kähee show! Tykkäsin mahottomasti!

Nyt alakaa olla pientä kiirettä koulujuttujen kanssa. Pitäis kirjotella 10 sivun esseitä kolmelle eri kurssille. Hmm hmm. Onneks oon jo alottanu.

Mainokset

2 thoughts on “Saiskos olla lampaan piätä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s